Open/close
pp

18. prosinca, 2018.

Novosti

Cenzura Plus - Oglasni prostor

Cenzura Plus je neprofitna organizacija civilnog društva i TV emisija "Cenzura" je njena neovisna produkcija, posvećena informiranju i promicanju općih društvenih vrijednosti, koju emitiramo zakupljujući prostor na lokalnim televizijama.

Cenzura Plus se financira kroz projektne prijedloge koje prijavljujemo na javne natječaje, a koji ciljaju promicanje općih društvenih vrijednosti te od dobrovoljnih priloga građana, koji podržavaju teme koje zastupa.

U TV emisiji "Cenzura" raspolažemo sa 6 minuta televizijskog oglasnog prostora i u mogućnosti smo snimiti propagandne poruke onima koji poduzetnički ili socijalni marketing žele oglašavati tijekom trajanja emisije "Cenzura" i na taj način podržati naše djelovanje i svoje marketinške poruke objavljivati u okviru društveno odgovornog i angažiranog medijskog sadržaja.

Ukoliko želite Vašu marketinšku poruku poslati tijekom trajanja naše emisije "Cenzura", javite nam se na e-mail: cenzuraplus@cenzura.hr i rado ćemo Vam izložiti mogućnosti oglašavanja i poslati najpovoljniju ponudu.

Hvala. Cenzura Plus, www.cenzura.hr"

Emisija Cenzura-11.01.2019.

11. siječnja, 2019 / Televizijske emisije

Emisija Cenzura-11.01.2019. "Sva naša vjenčanja"

Izložba “Sva naša vjenčanja” po prvi puta u Hrvatskoj donosi dokumentaristički prikaz sklapanja životnih partnerstava u Republici Hrvatskoj. Na izložbi se mogu vidjeti slike 11 parova. “Ovi parovi koji su ovdje dali svoje fotografije, nije bilo neke prevelike potrebe da ih se nagovara, mislim da su svi oni svjesni da bez rada na vidljivosti se neće stvari pomaknuti pa su bili spremni žrtvovati i malo svoje privatnosti, za opće dobro. Ima onih parova koji nisu spremni tako javno istupiti i tu su različiti razlozi, još uvijek u mnogim mjestima i u mnogim situacijama ljudi ne mogu biti, nažalost, ono što jesu.

CENZURA PLUS je neprofitna organizacija civilnog društva iz Splita, koja metodama neovisne televizijske produkcije, van institucionalnog obrazovanja i javnog zagovaranja promiče ljudska prava, slobodu medija i radi na razvoju civilnog društva

Pravobranitelj/ica

Partneri i suradnici

PSD Sil BCSDN
 

Donatori

Eu razvoja ljudskih potencijala Ministarstvo kulture Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva Norveški fond Ured za udruge Europe for citizens Strukturni i investicijski fondovi AEM Ministarstvo socijalne politike i mladih
 

Projekti “Socijalne usluge – nove mogućnosti za zapošljavanje”, “Volontiranjem prema društveno i ekonomski snažnijim zajednicama“, “Aktivnim građanstvom prema razvoju i boljoj kvaliteti života u lokalnim zajednicama južne Hrvatske“, “Društveno (socijalno) poduzetništvo – korak prema boljoj socijalnoj uključenosti”, “Odgovorna i proaktivna zajednica – garancija socijalne uključenosti i bolje kvalitete života svojih građana” sufinancirani su od strane Europske unije. Projekti su također sufinancirani od strane Ureda za udruge Vlade RH, Ministarstva kulture, Ministarstva socijalne politike i mladih, te Agencije za elektroničke medije. Projekt „Unapređenje ljudskih prava u lokalnim zajednicama“ financiran je kroz Financijski mehanizme europskog gospodarskog prostora (EGP) i Norveški financijski mehanizam 2009.-2014.